Nuts reduce Heart Disease Risk

مصرف آجیل مخصوصاً در مهمانی ها بسیار متداوله اما شاید واسه تون باحال باشه که بدونین مصرف آجیل رابطه مستقیمی با سلامت قلب داره.

یه کارشناس تغذیه در کردستان، با اشاره به اینکه آجیل منبع سرشاری از پروتئین، آهن، روی، کلسیم، پتاسیم، سلنیوم، اسید لینولنیک و بسیاری دیگه از مواد معدنی و ویتامین های آنتی اکسیدانه، گفت: آجیل ها بدون کلسترل و چربی های امگا ۳ بوده و در جلوگیری از پیری زودرس و هم اینکه ایجاد لخته های خون و بیماریهای قلبی عروقی به درد بخور هستن.

بیان زارعیان در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، منطقه کردستان، با اشاره به اینکه مصرف آجیل، مغزها و دانه های روغنی در ایام عید به یه روال عادی مبدل می شه، اعلام کرد: آجیل یه منبع پر از پروتئین، آهن، روی، کلسیم، پتاسیم، سلنیوم، اسید لینولنیک و بسیاری دیگه از مواد معدنی و ویتامین های آنتی اکسیدانه.

ایشون اضافه کرد: چربی موجود در آجیل از نوع چربی اشباع نشده که کلسترول خون رو پایین می آورد و خطر مریضی های قلبی و عروقی رو کاهش می دهد.

این کارشناس تغذیه با اعلام اینکه آجیل شامل آنتی اکسیدان هاییه که امکان دچار شدن به سرطان رو کاهش می دهد، گفت: این آنتی اکسیدان ها از اکسید شدن و تخریب سلول ها و بروز مریضی های جور واجور جلوگیری می کنه.

به گفته ایشون وجود چربی های متراکم در شکل های جور واجور آجیل در زیاد شدن وزن و بروز چاقی مؤثره، بنابر این به افراد لاغر پیشنهاد می شه که آجیل رو در میان وعده های خود مصرف کنن.

این را هم حتما بخوانید :
خرید لینک طبق استانداردهای گوگل از دیدگاه بک لینک شاپ

زارعیان آجیل خام رو بهترین نوع آجیل دونست و گفت: چربی ها و بعضی مواد مغذی موجود در آجیل مانند ویتامین های A و E محلول در چربی از طریق بو دادن یا افزایش نمک از دست می رود.

ایشون با بیان اینکه مصرف روزانه دست کم ۱۰ عدد آجیل، اندازه دچار شدن به سرطان های پروستات، ریه و روده رو کاهش می دهد، اعلام کرد: مصرف آجیل از پیشرفت سرطان سینه در زنان و بروز مشکلات پروستات در مردان و هم اینکه در ایجاد تعادل در کارکرد ماهیچه ها و اعصاب خوبه.

زارعیان مصرف آجیل رو واسه حفظ سلامت پوست و ایجاد تعادل هورمونی به درد بخور دونست.

این کارشناس تغذیه مشکل اصلی آجیل های کهنه رو قارچ آفلاتوکسین بر سطح دانه ها و مغزها اعلام و اعلام کرد: قارچ آفلاتوکسین موجب ضعیف کردن سیستم ایمنی بدن، صدمات کبدی و در آخر سرطان کبد و هم اینکه بروز ناهنجاری های جنینی، جهش زایی و انحراف کروموزوم ها می شه.

ایشون پیشنهاد کرد: مصرف کنندگان باید توجه داشته باشن که آجیل های بو داده فسادپذیرند و بو دادن آجیل، طعم کهنگی اون رو مخفی می کنه، بنابر این باید مغزها رو به صورت خام بخرند و هر بار به مقدار مصرف اون رو بو بدن.

زارعیان در آخر با تأکید بر اینکه باید از مصرف مغزهای آجیل سوراخ دار، مشکی شده، براق و کهنه خود داری کرد، اعلام کرد: آجیل خام تا یه سال قابل نگهداریه، اما بعد از تفت دادن امکان آلودگی اون بسیار بالا می رود، بنابر این باید در کوتاه ترین زمان ممکن مصرف شه.

عادات و کارای مضر واسه قلب

پاکسازی رگای خونی بدن

ایسنا سلامت قلب

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *